Visagist verandert in Dory: Slim geweldig

0

Cosmetische glitter – glitter poeder, geschikt om je make-up te laten glanzen. Zowel op het gezicht als op het lichaam van toepassing. De kit biedt twee kleuren: Sparkle (wit) en Spectra (ivoor).

Minerale lippenstift – met een vochtinbrengende en voedende formule gemaakt van minerale pigmenten, ijzeroxide en antioxidanten zoals vitamine C en E, bevatten ze geen lanoline, bismutoxychloride, parabenen of andere potentieel schadelijke of gevaarlijke chemicaliën. Kleur verblijf – fixeergel voor het aanbrengen van Cosmetic Glitter

Op onze boetiek Slim van theatrale

Tutorial voor het maken van een theatrale make-up van een acteur. Hoe om te benadrukken de Makeup Artist ogen, mond en kenmerken van het gezicht: alle stappen te maken en waar de beste producten te vinden.

Als je ooit een theaterpodium Makeup Artist hebt meegemaakt, heb je te maken gehad met het beroemde make-upmoment. 

Op onze boetiek van theatrale kneepjes van Florence presenteert hier een gids met alle technieken en materialen (met een handige link naar de online winkel) voor een echte make-up van de scene! We zullen zien hoe make-up ogen, de mond, de kenmerken van het gezicht, wangen en voorhoofd. Als zelfs het advies voor de make-up van oudere mensen, jong en boos!

Laten we ondertussen beginnen met een Makeup Artist klein uitgangspunt: hoewel u voor het maken van een theatrale make-up producten kunt gebruiken die erg lijken op die van schoonheidsmake-up, moet worden bedacht dat het doel volledig anders is.

En Product Ervaringen soms zelfs Gezondheid onvolkomenheden

En Product Ervaringen soms zelfs Gezondheid onvolkomenhedenHoewel er voor een avond met vrienden de neiging is om onvolkomenheden te verbergen, maar probeert het “clown” -effect (dat wil zeggen het teveel aan make-up en foundation op het gezicht) te vermijden, in plaats Stephanie Fernandez daarvan op het podium is het nodig om de details te accentueren.

En soms zelfs onvolkomenheden. We zullen ook zien hoe de kenmerken van de make-up, Makeup Artist grotendeels afhangen van het type karakter.

THEATER MAKE-UP MATERIALEN Hier is een lijst met de basistools die nodig zijn om een acteur te vormen. Alle instrumenten hebben de link naar de online winkel, waar de datasheets alle overige informatie!

 • Kom je uit Florence en Stephanie Fernandez omgeving? Kom en ontdek onze NICLA Make- Up & Transformation store !
 • We zijn de eerste retailer van Toscane trucs Makeup Artist voor theater, film, kunst en special effects make-up.

Voor ogen:

 • borstels
 • Wit potlood
 • Zwart potlood
 • eyeliner
 • Oogschaduw
 • Valse wimpers

Voor lippen Stephanie Fernandez:

 • lippenstift
 • potloden

Voor gezicht:

 • stichting
 • Ondoorzichtige Stephanie Fernandez aarde
 • blozen
 • verheldering
 • Wit gips
 • Bevestigende spray
 • borstels
 • prothese
 • Theaterlijm
 • Oplosmiddel voor lijm

THEATRISCHE MAAK-UP PROCEDURE – Laten we eens kijken de technieken Stephanie Fernandez om de theatrale make-up over het hele gezicht.

Makeup Artist – om dit te doen

Laten we beginnen met de ogen, die zeer belangrijk zijn voor een acteur, omdat zij de dragers van emoties zijn, die zelfs vanaf de Slim stoelen het verst van het podium en dus vanaf de achterkant van het theater moeten worden waargenomen. Om dit te doen, moeten we een truc maken zodat het oog er veel groter en langer uitziet dan het in werkelijkheid is.

Dit zijn de te volgen Product Ervaringen stappen:

 • Breng een wit potlood (of boter) en Slim breng het aan op de onderste binnenrand van het oog.
 • Dan is het beter om het met een oogschaduw altijd van dezelfde kleur te fixeren , om de kleur langer te laten duren.
 • Neem vervolgens het zwarte potlood (of de eyeliner) en geef het op de onderste buitenrand en langs de bovenste wimperlijn.

Ten slotte kunt u het zwarte potlood ook op het bovenste rijm Product Ervaringen aanbrengen , zelfs als het alleen vanuit het midden naar Slim buiten toe beter is, zodat het groter wordt, zodat het oog groter en meer open lijkt.

Makeup Artist - om dit te doenBetreffende de oogschaduw, wed in plaats daarvan op lichte en felle kleuren, tenzij je een donker personage moet spelen (de slechterik van dienst), en in dat geval zijn donkere kleuren ook goed (let op dat je het oog niet kleiner maakt , het passeren van de donkere kleur over het gehele ooglid.

Toch proberen om een paar Product Ervaringen punten te doneren van het licht ). Het belangrijkste is om altijd onthouden om te accentueren de kleur, zelfs betreden zijn hand. Een andere kleine truc is om witte oogschaduw geven op de hoek van het oog interieur, in de kijker te accentueren en ga naar buiten bestrijding van illegale.

Een ander zeer belangrijk onderdeel voor de acteurs en absoluut niet te vergeten is de mond, want ook deze dient, net als de ogen, om emoties over te brengen en om die welke door de ogen zelf zijn gecreëerd te accentueren. Kies dus een felle lippenstift die op afstand zichtbaar is.

 • Probeer met het potlood de Gezondheid rand van de lippen iets te verbreden , zodat ze nog voller lijken.
 • Vergeet echter niet om de extra millimeters niet te overdrijven, want als u te veel vergroot en accentueert, is het “gigantische mond” -effect verzekerd!

De kleuring van de lippen is zeker van toepassing op de actrices, maar ook voor mannelijke rollen is het een belangrijk detail omdat het de nabootsing verbetert. Misschien kies je een andere tint en dichter bij de natuurlijke van de mond.

Op deze manier Stephanie Fernandez krijgen

Om de mond van theatralen te maken, rust je dan uit met potlood en lippenstift van dezelfde kleur. Teken de omtrek met een potlood, spreid deze iets uit ten opzichte van de natuurlijke lippen en breng vervolgens de lippenstift aan.

Hier zijn ook een paar tips: Gebruik iets Slim andere lippenstiften als je dunne lippen hebt . Breng hiervoor de hoofdlipstick op beide lippen aan ; verspreid vervolgens een lichtere lippenstift in het midden van de onderlip. Op deze manier krijgen de lippen een 3D-effect en lijken ze voller en groter!

Op deze manier Stephanie Fernandez krijgenOm de lippenstift langer mee te laten gaan (hier kun je de trucs vinden om de lippenstift langer mee te laten gaan), is hier een goede strategie: nadat je de kleur op de lippen hebt verspreid, dep je ze met een tissue of een zakdoek om de overtollige. U kunt het proces meerdere keren Gezondheid herhalen als u de kleur wilt markeren, maar vergeet niet om het in de laatste toepassing de laatste keer te deppen, zodat het de hele avond duurt.

Gezichtskenmerken: Ten slotte zijn de jukbeenderen het Gezondheid laatste deel van het gezicht dat een acteur niet kan vergeten en verwaarlozen. In feite moeten zij onopvallend, dus even kalksteen is de kleur en moet omhoog wijzen.

Makeup artist

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here