Proffessie Make-up Gezondheid Kunstenaar

0

hij transformeerde het kunstwerk van een enkel object naar een in massa geproduceerd product, zoals op de beroemde foto van Campbell-soepblikken waarmee hij bevestigde dat de taal van reclame nu kunst was geworden en dat de smaak van het publiek had het uniform en gestandaardiseerd.

De hoofdrolspelers van de pop-artwerken zijn niet alleen consumptiegoederen, maar ook iconen van het cinematografische en muzikale sterrenstelsel, en historisch-sociale evenementen, omgezet in consumentenobjecten, in dit geval op canvas. Lijnen en kleuren met een grote visuele impact dringen zich op als avant-gardes, zelfs in de wereld van make-up, en brengen weer tot leven wat sensationeel werd uitgedrukt door “De mythische jaren zestig”.

De sociaal-politieke en culturele evenementen van die jaren hebben onvermijdelijk beïnvloed en veranderd de waarden en de levensstijl van de jongere generatie.  In vergelijking met het vorige decennium wordt mode niet langer opgelegd door de boetieks en haute couture van Parijs, maar verhuist naar Londen dat de wet bepaalt door alle sectoren te besturen;

Beatles voor Gezondheid jongens

om mode te begrijpen, als het gaat om kleding en make-up, is het voldoende om naar jonge mensen te kijken: we vinden de stijl geïnspireerd door de Beatles voor jongens, dubbele sets, platte schoenen en Stephanie Fernandez water- en zeepmake-up voor meisjes, en zelfs de look gekenmerkt door jassen van bezaaid leer, vuile laarzen en versleten jeans compleet met een halsdoek en haar hoog gehouden met glitter, in perfecte vetstijl. Er is een sfeer van vooruitgang, van nieuwigheid en van avant-garde op alle gebieden.

Mode is absoluut gericht op Makeup Artist jongeren, en voor het eerst wordt een model, Twiggy, het idool van tieners, dat een revolutie teweegbrengt in het vrouwenmodel.

Beatles voor Gezondheid jongensIn dit tijdperk ontwikkelt mode nieuwe materialen en kleuren, komen het toneel op het vinyl, PVC, acryl en polyester weefsels; ook typerend voor dit decennium is de Paco Raban e-schede gemaakt van plastic schijven en strips. In 1964 vindt Mary Quant de minirok uit. Vanaf nu gebruiken vrouwen extreem jeugdige Stephanie Fernandez kleding, met mini-jurken en panty’s in heldere en kleurrijke patronen.

Voor de eerste keer dat we proberen om klaarheid te scheppen in de jurken en make-up met behulp van naakt Makeup Artist lippenstift, bleke foundation maar veel zwarte oogschaduw en eyeliner. Vanaf ’68 besluiten jongeren terug te willen keren naar harmonie met de natuur en niet langer de omgeving te willen verstoren.

De Hippie-filosofie begon zich te Stephanie Fernandez verspreiden, met keuzes en ideeën die de late jaren zestig en zeventig beïnvloeden. In een Italiaans modehuis dat de trends combineert van hippie mode het is om Missoni. De etnische domineert alles en de hippies zijn de eersten die suède kleding , kaftans en bandanas met franjes aannemen ; dit alles om de afwijzing van het consumentisme van de westerse beschaving te manifesteren.

De Product Ervaringen make-up richt zich Slim

Deze historische periode markeert een bewustzijn van Makeup Artist de kant van jongeren, voor hun behoefte aan vrijheid, we bevinden ons in een periode van echte evolutie of “revolutie”, en deze golf kan niet nalaten om zelfs de Stephanie Fernandez mode te overweldigen; mythen als Twiggy, Brigitte Bardot en Audrey Hepburn bleven tot op de dag van vandaag onuitwisbare iconen en breken de mal en markeren de nieuwe mode- en make-uptrends.

De Product Ervaringen make-up richt zich SlimDe make-up richt zich op de ogen die enorm worden, het heeft de neiging om de vouw van het oog te markeren met Makeup Artist donkere Stephanie Fernandez kleuren (zwart en bruin) waardoor het ooglid (roze, lichtblauw en wit) zeer helder blijft, wat grotere, bovenste en onderste valse wimpers zullen zijn, deze laatste worden zelfs benadrukt en getekend dankzij het zwarte potlood of de eyeliner (zoals Twiggy).

wijdvertakt

  • De lippen zijn gekleurd met vrij dunne kleuren, hetzelfde geldt voor de blos; wit potlood in het oog en wenkbrauwen, ofwel Makeup Artist volledig geschoren als Mina of dik en vierkant zoals Audrey.
  • In dit decennium worden body art, etnische stijl en pop-art geboren, zie je de Mondriaan-jurk van Yves Saint Laurent, geïnspireerd door deze laatste.
  • Twiggy is het gezicht van ’66 is op alle covers van de belangrijkste tijdschriften met zijn snit gesneden, de ogen gekenmerkt door de onmiskenbare “banaan” schaduw en de onderste wimpers getekend met eyeliner,

het zelfde dat de jaren ’50 gekarakteriseerd en die wordt nu gebruikt in een totaal nieuwe en creatieve. Alles om een ​​frisse, ironische en toegankelijke stijl te onderstrepen.

Het brandpunt van Makeup Artist dezeDe vrouwen dragen de hete pannen, ze tekenen van bloemen rond de ogen en make-up inspanning Slim kleurpotloden: roze, gouden beige, groen, paars, oranje zijn de kleuren die zijn alle woede.

De pop- art, die zichzelf daarom oplegt als een echte manier van zijn, die de sensationele jaren 60 tot leven brengt: grafische lijnen en Slim sterke kleuren, met een grote visuele impact, maken van hun ingangpesten Product Ervaringen avant-garde in de wereld van make-up .

Boeiende kleuren, seriële afbeeldingen en symbolen van de populaire cultuur ontstaan ​​in de samenleving als een nieuw gezichtspunt, volledig modern en ongewoon.

Het brandpunt van deze artistieke beweging is niet alleen de kleur, maar ook de hoge definitie van precieze en goed gemarkeerde lijnen, die vorm geven aan die details die speciaal zijn opgemerkt. Dit zijn de details om op te letten om een onberispelijke make-up te maken die het waard is om als een kunstwerk te worden geïnterpreteerd.

Uit de backstage van de Slim modeshows, de sterren van muziek, het spelen met heldere kleuren en eye-liner van de nieuwste Product Ervaringen generatie; kleuren, combinaties en nuances: geen schilder met een canvas maar een visagist en een naakt gezicht, voor een verrassend popresultaat.

Pop Art-make-up die Stephanie Fernandez we vandaag

Er was geen twijfel dat make-up een vorm Gezondheid van kunst was, make-up is tegenwoordig direct geïnspireerd door de artistieke stromingen uit het verleden door vormen en lijnen, heldere kleuren en lichtere tonen, gedefinieerde spelling en bij benadering tinten te Gezondheid combineren, dit zijn de kenmerken van Pop Art-make-up die we vandaag opnieuw zien verschijnen op de gezichten van de modellen en de sterren, die het werk van kunstenaars zoals Andy Warhol tot leven brengen.

De ideale producten om een ​​perfecte look in Gezondheid pop-artstijl te creëren zijn de crèmekleurige oogschaduw, de valse wimpers, de eyeliner en de gekleurde mascara’s:

volledige tinten Product Ervaringen afgewisseld met zachte tinten en soms sterkere kleuren.

De teint is ondoorzichtig en helder of Gezondheid gemarkeerd door fluorescerende kleuren zoals fuchsia en oranje op de jukbeenderen, terwijl de ogen of lippen de protagonisten van de make-up zijn:

Makeup artist

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here