Kit Slim-make-up-professional

0

Continu updaten is een manier om iemands achtergrond te verbeteren en te vergroten. De make-up artist is een intellectuele schoonheidsminnaar die werkt met ernst, professionaliteit en vaardigheid. Het was de 1967, toen de Franse schrijver Guy Debord zijn boek “De spektakelmaatschappij”, anticiperen op een trend die nu bijna een paradox heeft bereikt.

Als er in de samenleving in het algemeen een verschuiving is naar de meest fantasierijke aspecten, in de bioscoop, inderdaad, in een specifiek genre (fantasie, science fiction en horror), is het fantastische element of wonder één geworden van de heersende aspecten in vergelijking met andere talen.

Sommige succesvolle films zijn niet zozeer gebouwd op de ontwikkeling van het verhaal en op het karakter van de personages, maar op de speciale effecten. Het fantastische element – het genre dat het meest bevat – vertegenwoordigt een aspect dat de kijker meer fascineert dan de realistische beschrijving van de gebeurtenissen, omdat het verhaal open blijft voor verschillende interpretaties.

Dit zijn allemaal gebieden die Slim

Er wordt geen melding gemaakt van het dagelijkse leven of van de concrete ervaring van iedereen, maar het gaat over een toekomst Makeup Artist (of een heden en een verleden) die elke keer verandert op basis van de representatietechnieken.

Buiten de bioscoop, onder de mensen, is er de Stephanie Fernandez enorme wereld van vermommingen, een wereld die in het fenomeen van cosplayers zijn meest voor de hand liggende manifestatie heeft, en in Halloween-maskerades, de meest “spontane” recente uitdrukking.

Dit zijn allemaal gebieden die, gezien hun make-up, vermomming en speciale effecten, de “plaatsen” van het werk van de visagist vertegenwoordigen.

  • In februari van dit jaar ontmoette ik Andrea: hij was degene die me deze baan liet zien.
  • Corso vooral Make Up (theater) Stephanie Fernandez Accademia Teatro alla Scala – Foto: A.Neotti

Dit zijn allemaal gebieden die SlimAndrea Masi is een jonge, achtentwintig jaar oude, make-up artist, oorspronkelijk uit Varese en onlangs afgestudeerd aan de Teatro alla Scala Academy . Op haar studie begon hij aan de kunstacademie en bleven daarna BCM (Beauty Center van Milaan) en een master’s degree in special effects en bodypainting Donatella socialites.

Op de Academie leerde hij de technieken Stephanie Fernandez en vaardigheden om alle activiteiten met betrekking tot de voorbereiding van make-up uit te voeren – voor en na de toetreding van de Makeup Artist kunstenaars

Tegenwoordig Product Ervaringen behandelt Andrea Gezondheid zowel

Maar hij ontmoette ook belangrijke persoonlijkheden uit de entertainmentwereld, in een stimulerende, geanimeerde omgeving door medestudenten en gekwalificeerde docenten. Tegenwoordig behandelt Stephanie Fernandez zowel speciale effecten – als visagist van cinema, theater of televisie – als traditionele make-up (voor acteurs, bruiden, modellen, enz.).

Hoe het werk werkt comping Andrea Stephanie Fernandez voorbereiding van de prothese van “The Phantom of the Makeup Artist Opera” – A. Masi foto’s

De wereld van speciale effecten, volgens de definitie van de Treccani encyclopedie, is de verzameling technieken of trucs die in de schilderachtige omgeving worden gebruikt om een ​​illusie van de werkelijkheid te creëren. Een nieuw model vergeleken met de cinema van de oorsprong (tientallen jaren onveranderd gebleven), dat zich richt op een andere dimensie van tijd en ruimte. Het digitale tijdperk heeft specifieke technieken geïntroduceerd op basis waarvan de Makeup Artist karakterisering van de personages zowel via computergraphics als handmatig kan worden ontwikkeld, met make-up voor speciale effecten.

Het vereist handmatige vaardigheden – Makeup Artist

Het vereist handmatige vaardigheden - Makeup ArtistEen acteur ouder maken , in plaats van hem op een bepaald personage te laten lijken, vereist complexe vaardigheden. Het is een Slim ongebruikelijk beroep, evenals de contexten waarin het werkt ongebruikelijk zijn. Het vereist handmatige vaardigheden – veel – en diepgaande kennis van de materialen – vooral met betrekking tot prothetische make-up – en de esthetische kleuren van het gezicht waarop het ingrijpt.

” maquette ” door Andrea, dat is de Product Ervaringen voorbereidingsstudie van afmetingen die kleiner zijn dan de natuurlijke, die dient om te begrijpen hoe het uiterlijk en de volumes van het voltooide wezen eruit zullen zien

” Maquette ” door Andrea Slim: voorbereidende studie van het uiterlijk en de volumes van het voltooide wezen – foto door A. Masi

Het productieproces van een prothetische make-up verloopt in verschillende fasen: van het eerste idee tot de realisatie van het grafische concept. Er is begiftigt van bruikbare materialen, zoals de siliconen, latex en Product Ervaringen andere materialen die gevoelig aanvoelt en licht, teneinde hen die de prothese of masker moeten dragen profiteren.

  • Vervolgens gaan we over naar de gegoten vormen en uiteindelijk naar het gieten van de siliconen (of van het latexschuim of de latex, op basis van het soort materiaal en de gewenste opbrengst) die, indien nodig , uiteindelijk voorgekleurd worden .
  • Een moment dat het materiaal droog is, deze precolora de prothese en – als het in overeenstemming met het concept – het plaatsen van gezichtshaar. Daarna wordt de prothese op het model aangebracht: deze fase vereist een tot 7 uur werk.

Nadat de aanvraag en het vullen van Slim eventuele gebreken zijn voltooid, wordt de definitieve kleur aangebracht. En het wonder van transformatie neemt zeker een vlucht!

  • Andrea ‘s make- up Gezondheid interventies
  • demonstratie van latex applicatie van Andrea

Wie is de visagist? Om het vak te begrijpen , laten we Andrea nemen: hij houdt van de creativiteit en de handmatige vaardigheden die nodig zijn om het te laten gebeuren. Hij koos ervoor om make-up artist te worden omdat dit werk beeldhouwkunst vereist, niet minder dan wetenschappelijk onderzoek en observatie. Verder heeft de make-up eigenschappen die geen enkele andere kunst bevat: de make-up is van plastic

Computerafbeeldingen zijn Stephanie Fernandez echter een hulpmiddel

Het heeft een ‘3D-effect’ – maar Gezondheid bovenal leeft de make-up zijn eigen leven in de onderwerpen waarop het werd aangebracht. Andrea houdt ervan dat zijn ideeën in iets anders veranderen, dat ze Product Ervaringen zichzelf regenereren volgens een levend model en op hun beurt nieuwe ideeën creëren. Hij houdt van deze voortdurende Slim transformatie, die tot verschillende ervaringen leidt .

Computerafbeeldingen zijn echter een hulpmiddel en een techniek die bijzonder effectief is in termen van uiteindelijke effecten en waarvan men in bepaalde uitvoeringen niet kan negeren. Maar het effect van werken met Gezondheid handen op levende materie is een andere ervaring, dichter bij de echte mensheid, met zijn onnauwkeurigheden en onmerkbare gebreken.

Voor Andrea is dit de beste baan ter wereld. Naast techniek vereist het beroep ook een belangrijke relationele vaardigheid: die nodig is om een ​​relatie met de model-acteur te creëren en contacten te vinden in de entertainmentwereld. Maar bovenal moet je een verhaal hebben en iets vertellen.

Makeup artist

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here