Heeft een Slim make-up gemaakt geïnspireerd

0

Grafische eyeliner, dikke en gekleurde lijnen, super gepigmenteerde oogschaduw in kleur zoals blauw, zuurgroen, felroze en violet, of lippenstiften en glans met zeer specifieke nuances.

De laatste hand om de look af te maken, een gekleurde mascara of valse wimpers beter indien met veren, bij voorkeur gekleurd en zeer lang; laten we niet vergeten ons te kleden zelfs met volledige kleuren en glanzend effect. De gele wordt gecombineerd met groen, roze met rood, lichtblauw wordt toegevoegd aan lila, en hoe dezelfde Andy Warhol zei:

“Zet de oogschaduw is een kunst en tenzij er een aangeboren talent, het kost tijd” . “De kunst bestaat niet in het vertegenwoordigen van nieuwe dingen, maar in het vertegenwoordigen ervan met nieuwheid”, citeerde Ugo Foscolo, en ik ben volledig verbonden met deze stelling, alles wat ons omringt is kunst, van mode tot muziek,

In dit geval kan de Slim kunst

Dansen op een eenvoudige graffiti bewonderd op de muren van een gehucht, creativiteit is iets abstracts (een inspiratie, een idee) dat vervolgens concreet wordt en buitengewoon wonderbaarlijk wordt, het stelt ons in Stephanie Fernandez staat om met verbazing te bewonderen en soms is het zo te verplaatsen; het is overal om ons heen.

In dit geval kan de kunst van make-up zich manifesteren in een werk dat al honderden keren is gezien, maar, op zijn beurt een miljoen andere keren opnieuw geïnterpreteerd, volgens de smaak en creativiteit van de kunstenaar, kan het elke keer worden bewonderd als nieuw en vertegenwoordigen zelfs de puurste vorm van kunst die ooit eerder werd bewonderd.

In dit geval kan de Slim kunstDus we zijn, voor een iets Stephanie Fernandez dat ondanks het feit dat gezien en beoordeeld, is nieuw?  Een nieuwigheid waarin de richtlijnen van het gezicht worden geannuleerd ten gunste van een alternatieve interpretatie van vrouwelijke schoonheid; Kunst is immers precies dat: er is Makeup Artist altijd ruimte voor een creatief tintje, voor een onverwacht standpunt in vergelijking met normaliteit of de normen die we gewend zijn.

Chrisspy, een beroemde schoonheidsblogger, heeft Stephanie Fernandez een make-up gemaakt geïnspireerd door Dory, de blauwe Makeup Artist cartoonvis geproduceerd door Disney. Op zoek naar Dory is het in dit opzicht een van de hoofdrolspelers van het Taormina-festival.

Dan komt Product Ervaringen het Gezondheid grappigste

Maar laten we samen ontdekken wat de blogger heeft gebruikt om deze make-up te maken. Chrisspy begint de make-up door een lichte laag lijm op de wenkbrauwen te verspreiden en geeft vervolgens met een borstel ook wat poeder door. Teken vervolgens met een potlood twee grote cirkels op de ogen en een grote mond op de lippen.

Dan komt het grappigste moment, omdat de Stephanie Fernandez schoonheidsblogger haar gezicht en haar hele Makeup Artist  hoofd begint te schilderen met een donkerblauwe kleur. Niet je afvragen blauwe oogschaduw gebruikt door Chrisspy, want het is erg in de mode zelfs fluorescerende oogschaduw.

Chrisspy schildert ook het rechteroor in Makeup Artist  donkerblauw, waardoor de karakteristieke vlek van Dory ontstaat en de mond met zwart wordt gevuld .

Met het bruine potlood maakt hij ook stippen op de neus en met een paarse oogschaduw tekent hij de iris van Dory’s ogen en kleurt de pupillen in het zwart; plak vervolgens op de motorkap van de kleine papieren vinnen. De kunstenaar ‘s Make Up Vadim Andreev geschapen heeft een uitgesproken invloed fotoserie, laten zien wat echte schoonheid wonderen in staat zijn om haar en make-up op het uiterlijk buiten een persoon, in dit geval vrouwen.

Dan komt Product Ervaringen het Gezondheid grappigsteDat potloden, oogschaduw, mascara en Stephanie Fernandez valse wimpers effectief zijn, is een feit sinds het begin der Makeup Artist  tijden, maar het veranderen van een lelijk eendje in een prinses is echt een complexe operatie.

De huid is verstoken van Stephanie Fernandez onvolkomenheden

De modellen van de galerij zijn niet alleen opgetuigd, maar ze zijn op geen enkele manier aangepast aan de fotografische postproductie, waardoor alleen de vaardigheid van de Russische kunstenaar overblijft om Slim meesterwerken van schoonheid te maken.

De huid is verstoken van onvolkomenheden, de Product Ervaringen ogen zijn groter en de lippen voller: ze zien eruit als een paar Slim eenvoudige trucs, maar het verschil is echt aanzienlijk. Natuurlijk, zoals ze zeggen,

“het is niet mooi wat mooi is, wat aangenaam is mooi”, en daarom kan iemand er bezwaar tegen hebben om natuurlijke meisjes fascinerender te vinden, maar voor moderne esthetische normen geeft de Product Ervaringen transformatie een aangenamere vrouwelijke figuur. vergeleken met de oorspronkelijke afbeelding. Is het mogelijk om dit ook als een echte “kunst” te beschouwen?

 • make- up 2
 • Make-up # 3:
 • make- up 3
 • Make-up # 4:
 • make- up 4
 • Make-up # 5:
 • make- up 5
 • Make-up # 6:
 • make- up 6
 • Make-up # 7:
 • make- up 7
 • Make-up # 8:
 • Vanilla Magazine Club
 • Gesloten groep · 4986 leden
 • Word lid van de groep

De officiële groep van Vanilla Magazine. Je hebt een Gezondheid suggestie, een idee of een eenvoudig advies voor de nieuwe post, fixes voor Slim reeds gepubliceerde of …

 • make- up 8
 • Make-up # 9:
 • make- up 9

Begin met het Makeup Artist verhaal van

Informatie op de officiële website van de kunstenaar. Het verhaal van Marilena Palermo, 33, uit Potenza in 2006, die werkt en heeft samengewerkt met kunstenaars uit de wereld van tv, mode en entertainment. Eerste aflevering van een reis in de wereld van beroepen “achter de schermen” Begin met het Slim verhaal van Marilena Palermo, make-up & haarkunstenaar mijn reis door de “parallelle” beroepen in de wereld van mode, design en entertainment.

Begin met het Makeup Artist verhaal vanEen soort van achter de schermen, in Product Ervaringen de vorm van een dagboek, om te vertellen wie verantwoordelijk is voor het opmaken en kammen, het kiezen van outfits, leren hoe je je moet kleden en hoe je een set onder ogen moet zien .

Dat is alles wat achter de schermen is van Gezondheid een film, een commercial, een televisie-uitzending, een modeshow en een theatershow.

Marilena Palermo, 33 jaar oud uit Potenza, is vandaag de creatieve directeur van de schoonheidssalon Moscova 10 en make-upartiest free lance. De hoofdrolspelers van Victor Victoria, de barbaarse invasies (la7), worden “uit zijn borstels gehaald”; van de halve finale van Amici (Mediaset); van Detto Fatto en Fifty Years of Italy (RAI); van X Factor en Italia’s Got Talent (Sky).

Hij werkte jarenlang met Morgan, gevolgd door Gezondheid commercials voor Costa Crociere, Nutella, McDonald en Barilla in foto’s: In foto’s: Marilena Palermo, make-up en haarstylist In een wereld waar alles een beeld is, is het van fundamenteel belang om naar de beste te kijken; de truc allereerst. Wat is deze baan voor jou ?

Makeup artist

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here