Geboorte van mijn tweede zoon en zijn geboortetraktatie

0

Geboorte van mijn tweede zoon en zijn geboortetraktatieMinder dan een maand voor het evenement was ik verrast een dochtertje opstaan ​​uit het bed, omdat ik altijd gedacht dat de problemen met de urine-incontinentie is een probleem, maar de PO, niet voor de geboorte. Vervolgens deden mijn startpagina hersenen een fel werk en de werking ervan leek op het moment op slecht geoliede tandwielen in de machine.

Tik, tik, tik, nat, ik ben zwanger, tik, tik, water, water … zwangerschap, foetale water … .. foetale?! VRUCHTWATEREN! HET WATER BRENGT ME! Ik herinner me nog steeds niets omdat ik viel flauw en toen ik wakker werd in het ziekenhuis lag mijn zoon naast me …

Gewoon … Een grap natuurlijk!

Het was echt een stille film: de actie versnelde en de hele scène werd begeleid door muziek van een lastig klavecimbel. Wat doet een vrouw als het water een maand eerder dan gepland uitgaat? In romantische komedies ontspant hij, begint krampen te tellen en gaat op het juiste moment naar het ziekenhuis. En ik? Ik grijp de telefoonhoorn in paniek en bel. Na de ambulance? Naar mama? Nieee …

Ik bel een vriend die toevallig de eigenaar is van een kraamkliniek en die niet veel gemeen heeft met mijn zwangerschap. Gelukkig is dit goed in babami zwanger, maar ik denk dat ze in paniek, schreeuwen in de telefoon, “Water me gegaan !!!” hij nog niet van gehoord. In het begin dacht hij waarschijnlijk dat hij zou komen om op te ruimen. Het is goed dat ik geen videoconferentie heb gehouden om de geboortegraad te beoordelen …

Vervolgens pakte het archetypische moederschap de tas en ging kalm naar de bevalling. Hé, goed, tas. Ik pakte een tas, maar a) het was niet in de dingen van het kind b) was niet haar ding voor mij C) was er niet in enig bewijs van identiteit. Hoe vaak hebben we hen gestraft in de geboorteschool, om de tas eerder klaar te maken en niet om het bewijs te vergeten. Maar natuurlijk verloor ik mijn zelfvertrouwen en heb ik GEEN BEREIDING VOORBEREID. Wat voor de baby nog in dozen op zolder, want het is de laatste maand van de zwangerschap gepland voor de was- en kopen shirts op de bevalling voor zichzelf (wat is dat zou kurzyć, ik dacht … oh, naïviteit!).

Geboorte van mijn tweede zoon en zijn geboortetraktatieIn het ziekenhuis accepteerden ze me echter met open armen en probeerden zelfs duidelijk te maken dat er geen weg meer terug was:

  • Koning aan de deur van de verloskamer (hijgend): Mijn water is weg! Wat nu?
  • Verloskundige (stoïcijns rustig): Nou, je zult moeten bevallen.

Ze keken slechts één keer achterdochtig of het niet ‘Bethlehem’ was. Provocaties “(ik had geen persoonlijk ID …). Het bleek al snel dat ik een les van een geboorteschool had gemist omdat ik moest gaan liggen en de hele nacht moest wachten. Gelukkig had mijn man verschillende nachturen tot zijn beschikking om van huis naar het ziekenhuis te rijden, maar de afstand is ongeveer 25 km. Een manier.

Het kind kwam eindelijk de wereld in en dit ging niet gepaard met luide lach uit het publiek. Hier ging alles perfect (nou ja, bijna, want, zo bleek, de keizer is een operatie en, verrassend genoeg, kunnen er na haar complicaties zijn). De eerste dagen na de geboorte bracht het kind door in het ziekenhuis fatalaszkach en waarschijnlijk was het niet anders dat hij roze rompertjes draagt met een kanten ruche, en de dop herinnert zich waarschijnlijk de tijden van Gierek (en waarschijnlijk zou hij beter in deze muts kijken).

Mijn zoon was immers vol bewondering verrukt en had bijna spijt dat ik de cameraman die een film over zijn geboorte moest schieten, had afgelast. Een grap natuurlijk: ik heb geen cameraman gepland, maar nu denk ik dat als ik Charlie Chaplin als regisseur zou uitnodigen, ik denk dat hij me terug zou geven zijn Oscar, en hij lag op de grond en gilde van het lachen.

GEZONDHEID

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here