De visagist voor speciale effecten Gezondheid: een klus voor mooie of enge gezichten

0

Een mode- of beautyredactie kan niet beginnen zonder een groep professionals te hebben gemaakt die experts in het veld zijn, die confronteren en samenwerken, vaak met oneindige interpretaties, het is een zeer creatief proces, iedereen werkt om illustratieve geschiedenis te produceren via hun visie of editor.

Maar wie is de editor of editor, is een professionele figuur die halverwege is tussen de auteur en de uitgever, de andere professionele figuren onmisbaar voor de productie zullen we later in hetzelfde artikel zien.

Hoe de teamleden worden bepaald en gekozen, het is zeldzaam dat ze elkaar helemaal niet kennen, het zijn vaak mensen die hetzelfde moederbureau hebben dat het all-inclusive pakket verkoopt, degenen die actief deelnemen zijn fotografen, mode-editors, stylisten, visagisten, haar stylisten, assistent-fotografen, stylist-assistenten, make-up-assistenten en pruiken.

Alle werkzaamheden om publicatie en accreditatie te verkrijgen, zonder te vergetende portemonnee.Het hoofdartikel brengt de kunstenaar echter niet altijd winst, maar ze zijn essentieel om bekendheid, populariteit, publiciteit en werk op het platteland te verkrijgen, dankzij de redactionele verspreiding van het Magazine / Magazine.

Geen redactie kan Gezondheid beginnen

Soorten artikelen Stephanie Fernandez;

 • Mode-redactie Makeup Artist
 • Schoonheid Redactionele
 • Hoofdartikel

Geen redactie kan beginnen zonder een make-up artist, hier is dat make-up een sleutelfactor wordt in de modewereld, zoals hierboven beschreven, naast het vertellen van een verhaal, een visie, hebben ze de verplichting om een ​​emotionele toestand te ontwaken, te creëren een denkbeeldige realiteit, voortzetting van het verhaal gedefinieerd met de naam van het vertellen van verhalen.

Voorbeeld van een verhalenvertelling Stephanie FernandezPerfecte huid en professionele Makeup Artist contour

Hier is wat echt belangrijk is in de redactionele make-up, leer, moet verrassend perfect en onberispelijk lijken. Tijdens het schiet- / redactieproces is het de klant, het merk, het tijdschrift, de editor die de stemming of de te volgen lijn bepaalt, of iets nieuws of specifieks, het wordt essentieel om een Stephanie Fernandez ​​gesprek te hebben tussen alle experts.

Het doel is Slim om het echte Product Ervaringen

De redactionele make-up wordt meestal niet elke dag gedragen, het kan gebeuren dat velen van hen zien, het belangrijkste is dat de huid onberispelijk is, vrij van vlekken, onvolkomenheden, het maakt niet uit of een make-up een naakt uiterlijk, rokerig, minimaal of beslissend is, telt de continuïteit dat alles uniform, evenredig is, dat er geen vlekken en onvolkomenheden in de ogen en lippen zijn, tenzij het gewenst is en deel uitmaakt van het verhaal.

Het doel is om het echte en Makeup Artist niet-surrealistische gezicht een uiterlijk te geven , anders dan de realiteit, veel redactionele artikelen Stephanie Fernandez hebben ook een meer surrealistisch denkbeeldig dan echt, maar alles wat gewenst is, kleding, accessoires, make-up en kapsels komen samen om een ​​enkel resultaat te verkrijgen, om dromen.

In de Beauty-redactionele redactie dient de contouren om de morfologische structuur van het gezicht te verbeteren en om een Makeup Artist ​​dimensionaal aspect te geven dat het omlijnt, ogen

verbeteren, langwerpige vormen creëren, te nauwe ogen corrigeren of die te ver weg zijn, de jukbeenderen definiëren, de neus Stephanie Fernandez dunner maken, de neus voorkant of groter of kleiner, het creëren van tinten en lichtpunten meestal in de vorm van een T die begint bij de wenkbrauwen, afdaalt op de neus, het bovenste deel van de lippen graast en uiteindelijk op de Makeup Artist kin rust in een verticale lijn, behalve die op de horizontale wenkbrauwen die uiteindelijk de jukbeenderen verlichten met een iriserend poeder.

Dit type Stephanie Fernandez make-up moet mode

Een ervaren make-up artist begrijpt hoe je dimensies op de meest geavanceerde en aantrekkelijke manier kunt brengen. Dit type Slim make-up moet mode interpreteren en een look bieden die zal helpen om het Gezondheid uiteindelijke beeld te bereiken dat de klant voor publicatie zal kiezen.

 • voorbeeld van Product Ervaringen mode-redactie
 • Schoonheid Slim en trends

Dit type Stephanie Fernandez make-up moet modeEen ander belangrijk aspect in de samenstelling van de redactie is Schoonheid, het moet perfectie geven aan het beste, het Gezondheid impliceert een verfijnd begrip van de huidige trends, van de catwalks tot de modebladen tot de nieuwste collecties, al deze fasen hebben een enkele passage in de krant.

Door de tijd dat de Makeup Artist twee

Alles passeert haar de onbetwiste hoofdrolspeler om collecties te maken, verhalen die op hun beurt woorden en kleuren worden, redactionele artikelen krijgen vorm om het gevoel van de opkomende trends voor de Slim nieuwste collecties te geven.

Een goede visagist naast deze Gezondheid gebouwen moet weten hoe te anticiperen, wat er volgend seizoen zal gebeuren, weet hoe een breed scala aan technieken moet worden geïnterpreteerd en ingesteld om effecten en innovatieve ideeën te creëren, met behoud van de delicatesse van artistieke make-up.

Tijdens mijn carrière, niet erg lang maar intens, vroeg ik me af waarom mensen de term make-up artist associëren  met die van schoonheidsspecialiste.

 • Zoals algemeen bekend is, in het verleden was er een ‘unieke vorm, namelijk die van de schoonheidsspecialist, of meer algemeen ‘de manicure en pedicure meisje’.
 • Door de tijd dat de twee beroepen een opmerkelijke evolutie, elk met zijn eigen plaats hebben gehad, hoewel de collectieve make-up artist is de schoonheidsspecialiste.

Door de tijd dat de Makeup Artist tweeWat doet de Gezondheid make-up artist / make-up artist?

 • De visagist / visagist is een kunstenaar op dezelfde manier als een schilder , een beeldhouwer of een stylist.
 • In het laatste decennium of meer heeft deze professionele figuur een ongekende escalatie gehad, mede dankzij het fenomeen van make-upbloggers.
 • De fotografie van deze dagen toont ons een enorme toename van de inschrijving voor make- upcursussen en nageltechnici.

Denk je niet Make-up artist met de enige behalen van een certificaat, maar u kunt definiëren dat wanneer je in staat bent Product Ervaringen om te werken in alle contexten zijn, en de definitie omsluit vele agettivi vol van betekenis.

Schoonheidsexpert. Omdat de grillige kunstenaar altijd op zoek is naar gezichten wiens intrinsieke schoonheid interesse wekt, ontwikkelt hij in zijn verbeelding een artistiek idee dat moet worden gerealiseerd. Deskundige cosmetica-expert. Het is niet beperkt tot wat summier is geleerd, maar verdiept zijn kennis door boeken en websites te raadplegen.

 • Hij is geen dermatoloog, maar hij Product Ervaringen kent de pathologieën en problemen van de huid goed.
 • Er is een plastisch chirurg, maar een beauty consultant. Het doel is om te verbeteren, door middel van de make-up, het gezicht van iedere vrouw, soms zelfs te verbergen lelijke vlekken.
 • Het is niet omdat schoonheidsspecialiste heeft geen esthetiek, gezichtsbehandelingen, manicures te voeren , enz .
 • Make-up betekent niet dat je twee kleuren samenstelt, je moet een goede kennis hebben van make-uptechnieken, deze vergelijken en proberen je eigen kleuren te maken.
Makeup artist

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here